DALLE 2024-05-13 13.04_.21 - An abstract concept of increasing funding without the use of text or numbers depicted through a growing tree with branches extending outward each br_.png

Zvyšování limitu de minimis na 300.000 Kč

Od 1. ledna 2024 bylo zavedeno nové nařízení Komise, které zvyšuje limit pro de minimis podporu na 300 000 EUR. Plné využití nového limitu však bude možné až po úpravě národní legislativy a aktualizaci Registru de minimis, nejpozději od 1. července 2024. Do té doby zůstává stávající limit 200 000 EUR, avšak již nyní je možné podávat žádosti do nového vyššího limitu.

pexels-matthias-zomer-618158.jpg

Jsou všechny vaše smlouvy nahrané v registru smluv opravdu uveřejněné?

Kontroly smluv nahraných v registru smluv u veřejných subjektů ukazují, že u většiny povinných subjektů vykazuje třetina až polovina záznamů nedostatky v takové míře, že zákon o registru smluv je považuje za neuveřejněné (přesto, že jsou v nějaké podobě v systému registru smluv nahrány).

Akredika_logo.jpg

Změna názvu bfz o.p.s.na Akredika o.p.s.

Vzhledem k přidružení bfz o.p.s. k VZK Group, soustředěné kolem společnosti Everesta, které se uskuteční dne 1. září 2023, bylo nezbytné vybrat pro společnost bfz nové jméno a logo, a to z důvodu licencované značky původního zakladatele, Střediska odborného vzdělávání bavorského hospodářství (bfz je zkratka z Berufliche Fortbildungszentren).

pexels-pixabay-265087.jpg

Aktuální stav žádostí a alokace ve výzvě Digitální podnik - virtuální podnik - výzva I

Nárůst počtu žádostí podaných ve výzvě je pozvolný, za poslední týden přibylo 10 žádostí o dotaci.

pexels-burak-the-weekender-186464.jpg

Počet žádostí a zbývající alokace výzvy "Digitální podnik - virtuální podnik - výzva I"

Do výzvy na dotační podporu digitalizace českých firem jsou aktuálně přijímány žádosti. Podpořit lze širokou paletu digitalizačních a automatizačních řešení, včetně pořízení nového ERP systému. Do výzvy bylo doposud podáno 72 žádostí. Co to pro Vás znamená?

bfz.png

Nový člen podnikatelské skupiny VZK Group - vítáme bfz o.p.s.

Everesta a ECS Eurofinance vítají vzdělávací společnost bfz o.p.s. ve skupině VZK Group.